– Som skapt for rollen som Johnny Cash

Linda Holzerland18. januar 20194min0
walk the line 2

En hendelsesrik uke med et rekordsettende egg og ny regjering ligger bak oss, og tiden for å koble av med god underholdning på skjermen er her. Vi har fått med oss Pål Nordseth fra Filter Film & TV til å gi sine beste anbefalinger denne uken.

True Detective, HBO
Mahershala Ali i den tredje sesongen av ‘True Detective’

– Det ser ut som om magien fra første sesong av Nic Pizzolattos krim-antologi er tilbake, tre og et halvt år etter gjespet som var sesong 2, konstaterer Nordseth.

– Historien er helt frittstående, men det er flere ekkoer fra den fremragende førstesesongen, inkludert hoppingen mellom forskjellige tidslinjer. Vi blir introdusert for hovedpersonen Wayne Hays, spilt av Mahershala Ali. Både som ung detektiv i 1980, søkende etter løsningen på et drapssak i en småby i Arkansas, og senere i livet, åpenbart preget av hendelsene den gang.

Sesongen har fått gode anmeldelser, og Mahershala Ali sitt skuespill trekkes fram som et høydepunkt i den priselønnede serien.

Se serien her

Walk The Line, Netflix
walk the line 1
Joaquin Phoenix og Reese Witherspoon i ‘Walk The Line’

– Skuespiller Joaquin Phoenix er alltid verdt å se, spør du meg. I Walk The Line spiller han en ung Johnny Cash, en rolle han er som skapt for. Hans framførelse førte til en Oscar-nominasjon, mens motspiller Reese Witherspoon tok med seg en statuett hjem.

– Vi møter unge Johnny på bomullsfarmen som guttunge, vi er med når han kjøper sin første gitar og vi ser ham slite skoene av seg som dørselger før han ved en tilfeldighet ender i et platestudio. Det blir starten på et langt liv i musikkbransjen, med høye oppturer og mørke bølgedaler. Men mest av alt er dette en kjærlighetshistorie om forelskelsen til June Carter.

Joaquin Phoenix og Reese Witherspoon framfører all musikken i filmen selv, og lærte seg å spille for denne filmen uten tidligere erfaring.

– Sluttscenen er det bare å stålsette seg for, enten du er musikkelsker eller bare en sentimental tulling, eller eventuelt begge deler, konkluderer serieentusiasten.

Se filmen her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.