Små lakseterter med vårløk

Aksell24. april 20202min0
Lakseterte

Laks kan brukes til så mangt. En variant som kanskje ikke er så kjent er lakseterte. Den litt søte butterdeigen passer faktisk perfekt til fersk laks! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • 2 plater frossen butterdeig
  • 5 vårløk
  • 2 dl crème fraîche
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Sett ovn på 220 °C og la butterdeig tine litt. Fjern fiskeskinn og del laks i strimler. Del hver butterdeigplate i to og trykk ned i ildfaste porsjonsformer. Skjær vårløk i tynne skiver, fordel i tertene sammen med crème fraîche og laks. Krydre med salt og pepper. Stek tertene i ca. 15 min. Server med for eksempel asparges og en grønn salat med frisk dressing.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.