Slutter i Start

Mick Priest reiser hjem til England etter å ha vært i Start siden sommeren 2017. Han skal blant annet ta en lisens som vil gjøre det mulig for Priest å bli hovedtrener på permanent basis.

Priest kom inn som en assistent for Steinar Pedersen sommeren 2017 og tok over som vikarierende hovedtrener frem til Mark Dempsey kom inn før 2018-sesongen.

– Mick har gjort en veldig god jobb for klubben i den perioden han har vært her. Han har vært ekstremt profesjonell og dedikert. Vi vil virkelig takke ham for den innsatsen han har lagt ned, og vi ønsker ham lykke til videre i karrieren, sier Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start til klubbens nettside.

– Det har vært oppturer og det har vært nedturer. Jeg har lært mye, jeg har møtt mange fantastiske mennesker og jeg og familien har blitt veldig glade i byen. Så det har vært en veldig fin erfaring for meg, sier Priest.

Da Kjetil Rekdal overtok som hovedtrener sommeren 2018, var engelskmannen fortsatt en del av Starts trenerteam, men da i en mindre sentral rolle enn da han fungerte som assistent for Mark Dempsey og Steinar Pedersen.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.