Slik kommer du deg opp og frem i arbeidslivet

Radio Metro4. oktober 20192min0
karriererådet sesong 3 - midstilt

Talent Media og Radio Metro er i gang med den tredje sesongen av podcasten “Karriererådet” som handler om unge voksne som er nye i arbeidslivet og veien videre. De to første sesongene fokuserte på hvordan komme seg inn på arbeidsmarkedet, og i denne sesongen har fokuset flyttet seg til hvordan man skal få mest ut av jobben man har. De ti neste episodene skal ta for seg hvordan å utvikle seg selv videre, bli bedre, og å skape muligheter.

Fast i hver episode er Hans Petter Stub og Espen Sæle som har erfaring fra rekruttering, næringsliv, selvutvikling og personalansvar. Det tar med seg to unge mennesker som har kjennskap og erfaring om hvordan det er å være ny i en jobb friskt i minnet.

– I høst skal vi snakke om hvordan man kommer seg opp og frem, om personlighetstyper, om hva som egentlig motiverer deg, og flere spennende temaer knyttet til selvutvikling og karriere, sier redaktør Synnøve Sundby Fallmyr til Talent Media

Første episode tar for seg hvordan å komme seg opp og frem, og tips om hva en må mestre i arbeidslivet. Hanna Holler Kamperud og Christoffer Lindblom er med inn i studio og diskuterer hva opp og frem betyr, og hvordan man kan gå frem for å gjøre dette til virkelighet.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.