Skolestreik for klima

Aksell1. mars 20191min0
I dag blir det skolestreik i Kristiansand. Bevegelsen Skolestreik for Klima-Norge er inspirert av svenske Greta Thunberg som høsten 2018 startet » Fridays For Future «, en skolestreik der hun satte seg utenfor det svenske parlamentet med krav om handlekraftig klimapolitikk. I dag, 1.mars skal det også streikes i Kristiansand. Skolestreik for klima – Kristiansand […]

I dag blir det skolestreik i Kristiansand. Bevegelsen Skolestreik for Klima-Norge er inspirert av svenske Greta Thunberg som høsten 2018 startet » Fridays For Future «, en skolestreik der hun satte seg utenfor det svenske parlamentet med krav om handlekraftig klimapolitikk. I dag, 1.mars skal det også streikes i Kristiansand.

Skolestreik for klima – Kristiansand arrangerer sin første streik i dag. Skoleungdommen håper å få mest mulig oppmerksomhet rundt klimabudskapet, og de håper også å spre engasjement. I Kristiansand vil det bli arrangert streik hver første fredag i måneden frem til september. Arrangørene er Vest Agder Natur og Ungdom, og enkeltpersoner fra Skolestreik for Klima – Norge.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.