Skattemeldingen nærmer seg

Linda Holzerland14. mars 20191min0
Skattemeldingen nærmer seg med stormskritt, og 4.april blir skattemeldingen tilgjengelig  for alle lønnsmottakere og pensjonister i Altinn. 4 april får vi vite om det blir minus eller pluss i regnskapet. Da kommer skattemeldingen for 2018. Man er selv ansvarlig for å passe på at alt som står i skattemeldingen er korrekt. Man skal ikke ta […]

Skattemeldingen nærmer seg med stormskritt, og 4.april blir skattemeldingen tilgjengelig  for alle lønnsmottakere og pensjonister i Altinn.

4 april får vi vite om det blir minus eller pluss i regnskapet. Da kommer skattemeldingen for 2018. Man er selv ansvarlig for å passe på at alt som står i skattemeldingen er korrekt. Man skal ikke ta det for gitt at det banken, barnehagen, arbeidsgiver og andre som har rapportert inn opplysninger om deg er riktig. Det skal bare et feil tastetrykk til. Oppdager du feil må du ta kontakt med de som sendte deg årsoppgaven. Tenk også gjennom om det var noe som endret seg gjennom fjoråret når det gjelder din økonomi og livssituasjon.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.