Skattemeldingen nærmer seg

Aksell14. mars 20191min0
Skattemeldingen nærmer seg med stormskritt, og 4.april blir skattemeldingen tilgjengelig  for alle lønnsmottakere og pensjonister i Altinn. 4 april får vi vite om det blir minus eller pluss i regnskapet. Da kommer skattemeldingen for 2018. Man er selv ansvarlig for å passe på at alt som står i skattemeldingen er korrekt. Man skal ikke ta […]

Skattemeldingen nærmer seg med stormskritt, og 4.april blir skattemeldingen tilgjengelig  for alle lønnsmottakere og pensjonister i Altinn.

4 april får vi vite om det blir minus eller pluss i regnskapet. Da kommer skattemeldingen for 2018. Man er selv ansvarlig for å passe på at alt som står i skattemeldingen er korrekt. Man skal ikke ta det for gitt at det banken, barnehagen, arbeidsgiver og andre som har rapportert inn opplysninger om deg er riktig. Det skal bare et feil tastetrykk til. Oppdager du feil må du ta kontakt med de som sendte deg årsoppgaven. Tenk også gjennom om det var noe som endret seg gjennom fjoråret når det gjelder din økonomi og livssituasjon.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.