Skaper daglig Insta-latter
Ken André Ottesen (@BAdesken) sammen med Erna Solberg - Foto: @regjeringen

Linda Holzerland8. oktober 201810min0
BADesken

– Det er egentlig ganske enkelt. Jeg legger ut det morsomste fra Norges 220 lokalaviser hver dag, forklarer Ken André Ottesen. Slik forklarer vaktsjefen i VG Instagramkontoen @BAdesken, som nå nærmer seg 100.000 følgere.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ken André Ottesen (@badesken)

– Beviset på at vi bor i verdens beste land

Selv om noen mener at totningen gjør narr av lokalaviser, mener han selv at lokalavisene er det beste eksempelet på at vi bor i verdens beste land.

– Jeg har vært mye ute og reist, og da har jeg alltid prøvd å forklare til de jeg møter at Norge kåres jevnlig til verdens beste land. Da pleide jeg å trekke fram faktorer som BNP, hvor lenge vi lever og hvor godt utdannet vi er, men det forsto de ikke. Så begynte jeg å spørre hva som står i lokalavisen der de kommer fra. Det er som oftest elendige nyheter om alt det forferdelige som skjer. Da kunne jeg kontre med at i min lokalavis var oppslaget ’80-åring fra Gran med feilfrie tenner’, sier Ottesen og ler.

Ken Andre Ottesen
Ken André Ottesen har nå samlet noe av det beste fra hans Instagram i boken Ja Vi Elsker – Bilde: twitter.com
Gir ut bok

Etter flere år med saker fra lokalaviser har Ottesen samlet de beste sakene i boken Ja Vi Elsker. Boken har allerede preget bestselgerlistene, men den har også fått oppmerksomhet fra høyere hold. – For et par uker fikk jeg plutselig tilsendt et bilde av Jens Stoltenberg med boka min. De hadde også høytlesing ved NATO-bordet i Brussel. Så fikk jeg høre at Erna Solberg var fan, så da fikk jeg innkallelse til statsministerens kontor. Det var hyggelig.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Nei. Sa brura.

Et innlegg delt av Ken André Ottesen (@badesken)

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.