Skal spille Askepott

Christian Gilsvik16. februar 20217min0
0c0fb35a-e17d-401d-a327-5158f0f3dad8

Astrid Smeplass debuterer som skuespiller når klassikeren Tre nøtter til Askepott skal spilles inn i en ny, moderne og påkostet versjon.

Selskapet bak spillefilmene om Kaptein Sabeltann og Julekongen skal bringe julemagi til kinopublikum over hele landet i november.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Astrid_S (@astridsofficial)

Hvert år ser 800 000 nordmenn Tre nøtter til Askepott på NRK. Filmen troner alltid øverst i kåringer av den kjæreste julefilmen, og er blitt en viktig del av nasjonens juletradisjon. Vi har lett høyt og lavt i by og land, østenfor sol og vestenfor måne på jakt etter vår Askepott.

Blir vinterprinsesse. Foto: Janne Rugland

– Da vi fant Astrid, var det ikke lenger noen tvil! Hun har en utstråling som skinner rett gjennom kameralinsene. Jeg fikk ordentlig gåsehud da jeg så prøvefilmingen hennes, sier produsent Frederick P N Howard.

– Jeg er så utrolig glad og ydmyk over å kunne fortelle at jeg har fått muligheten til å spille i min første film! Jeg trodde først det var en feil da jeg ble kontaktet, men etter flere runder med auditioner og samtaler med vår fantastiske regissør Cecilie Mosli, ble jeg spurt om jeg ville gjøre rollen som Askepott. Da ble jeg mildt sagt glad. Det er en historie jeg har et sterkt forhold til fra før, og som jeg nærmer meg med stor respekt. Jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe med dette og alle de talentfulle menneskene som er involvert i prosjektet, sier Smeplass.

Debuterer som skuespiller. Foto: Janne Rugland

– Astrid er et funn for meg som Askepott. Hun er tøff og modig, men har i tillegg en sensitivitet og tilstedeværelse som er helt unik. Jeg er så stolt over å presentere henne som heltinnen i vår historie! Sier regissør Cecilie Mosli.

 

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.