– Noen dager vil jeg bare gjemme meg
Silya Nymoen er på besøk hos Radio Metro - Desiree Mattson

Linda Holzerland27. juni 20183min0
silya 3

Kanskje har du sett hun på Melodi Grand Prix, Stjernekamp eller Hver Gang Vi Møtes? Oslojenta Silya Nymoen har sunget seg inn i hjertet til det norske folk, og nå er hun ute med singelen Bonafide Sinner. – Det er en låt om å være veldig usikker og selvsikker samtidig, noe jeg tror mange er. Jeg kan gå på scenen og føle meg som Freddy Mercury, men andre dager vil jeg bare gjemme meg, og jeg føler meg som en liten dott.

Silya Nymoen
Silya Nymoen er ute med låten Bonafide Sinner – Foto: Agnete Brun
Var redd for å miste inspirasjon

Låten er skrevet sammen med hennes ektemann her i Norge. Nå er sangeren komfortabel med å skrive låter her i hjemlandet, men etter en lang periode i New York var hun først redd for å miste inspirasjonen. – Det måtte skje masse ting rundt meg hele tiden. Men nå har jeg finnet ut at det er veldig behagelig og ha roen. Jeg og min kjære mann sitter og drikker rødvin og tenker tja, skal vi prøve oss på noen greier? Plutselig kommer det noe ut av det. Vi har skrevet mange låter sammen nå, så det går jo!

Silya Nymoen og Sigrid
Platebransjen har ikke alltid vært grei mot Silya Nymoen, her sammen med sangeren Sigrid
– Jeg vil ikke være sånn. Jeg er ikke sånn

Nymoen sin periode under Colombia Records i New York var ikke bare fest og glamour, reflekterer Silya. – Jeg var jo ‘dritgammel’ når jeg ble signet, jeg var vel 26 år. Du skal jo helst være kjempeung. Jeg var ikke nordisk nok for dem. ‘Kan du bli litt blondere, litt tynnere, gå med de klærne, ikke syng sånn, kan du gjøre mer Dance-Pop?’ Herregud, jeg liker ikke noe av det der. Jeg vil ikke være sånn. Jeg er ikke sånn!

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.