Couscous og laks er en skikkelig vinner-kombo! Her får du en lettvint middagsoppskrift slik at du kan nyte maten lengst mulig i sola. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 15 min. å lage.
INGREDIENSER
- 2 stykk laksefilet
- 40 g sesamfrø
- 100 g couscous
- ½ agurk
- 1 rød paprika
- 2 tomater
- Sitron
- Urter (f.eks. persille eller koriander)
SLIK GJØR DU
Kok couscous som anvist på forpakningen. Kutt terninger av alle grønnsaker og vend inn i couscousen. Avslutt med urter og saft av sitron av en halv sitron. Laksefileten vendes i sesamfrø for å lage en sesamskorpe. Stek på medium varme i 3-4 minutter på begge sider. Pass på at sesamfrøene ikke blir brent.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.