Sesamstekt laks og couscoussalat med agurk, paprika og tomat

Radio Metro7. mai 20201min0
Sesamlaks

Couscous og laks er en skikkelig vinner-kombo! Her får du en lettvint middagsoppskrift slik at du kan nyte maten lengst mulig i sola. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 15 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 2 stykk laksefilet
  • 40 g sesamfrø
  • 100 g couscous
  • ½ agurk
  • 1 rød paprika
  • 2 tomater
  • Sitron
  • Urter (f.eks. persille eller koriander)

SLIK GJØR DU

Kok couscous som anvist på forpakningen. Kutt terninger av alle grønnsaker og vend inn i couscousen. Avslutt med urter og saft av sitron av en halv sitron. Laksefileten vendes i sesamfrø for å lage en sesamskorpe. Stek på medium varme i 3-4 minutter på begge sider. Pass på at sesamfrøene ikke blir brent.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.