Selger ut kumlokk på turné

Radio Metro15. februar 20191min0
Bandet The Dogs lanserte en ganske spesiell type merchandise i forbindelse med albumslippet til «Before Brutality», og har fått lagt ned fem kumlokk på konsertsteder. Men de har også opplevd stor interesse blant fans som ønsker å ta med seg 50 kg jern hjem fra en konsert. – Nå har vi kommet dit at vi […]

Bandet The Dogs lanserte en ganske spesiell type merchandise i forbindelse med albumslippet til «Before Brutality», og har fått lagt ned fem kumlokk på konsertsteder. Men de har også opplevd stor interesse blant fans som ønsker å ta med seg 50 kg jern hjem fra en konsert.

– Nå har vi kommet dit at vi er straks utsolgt for andreopplaget, så nå må vi ha tredjeopplag med kumlokk, så vi må ringe Ulefoss igjen og si at vi er utsolgt og at vi trenger flere tonn med jern, forteller Mads Martinsen til Metro Sør.

– Hodet mitt holder på å revne når jeg ser det står en mann, fordi det er alltid en mann, som står der og har overtrukket sitt MasterCard i baren og står med 5.000 kroner i små sedler og holder på å gå i bakken når han løfter det. Da blir jeg glad, smiler Kristopher Schau.

Bandet gjestet Kristiansand igjen sammen med Skambankt til nok en utsolgt konsert, og Schau kunne fortelle at de allerede har solgt ut Rockefeller som de skal spille på den 6. april.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.