Sandwich fungerer utmerket som både lunsj og middag. Har du prøvd å lage det med fiskeburger? Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk fiskeburgere
- 1 agurk i tynne skiver
- 4 reddik i tynne skiver
- 1 gul løk i tynne ringer
- 4 skiver grovt brød
- Ketchup
- Sennep
- Eddik
- Vann
- Sukker
- Salt
- Olje til steking
SLIK GJØR DU
Lag agurksalaten, sammen med reddik og 2 ss eddik og 4 ss vann. Smak til med sukker, og evt. litt salt. Stek løkringene i olje til de er gylne og møre. Varm fiskeburgerne i olje på middels varme til de er gjennomvarme. Monter sandwichen. Kan også serveres med potetchips.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.