Sammen igjen etter 10 år

Radio Metro13. februar 20191min0
Det var helt slutt for 10 år siden, trodde de. Nå er de sammen igjen Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm. Innerst inne visste de kanskje at det ikke var slutten når de ga seg for 10 år siden. For 10 år siden sa de takk for seg, og ønsket å satse […]

Det var helt slutt for 10 år siden, trodde de. Nå er de sammen igjen Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm.

Innerst inne visste de kanskje at det ikke var slutten når de ga seg for 10 år siden. For 10 år siden sa de takk for seg, og ønsket å satse på egen solokarriere hver for seg, men nå er de sammen igjen. I første omgang er det konserter i Oslo Spektrum som er planen. Om det vil bli flere konserter, eller ny plate, det ligger ikke i planene akkurat nå, men helt utelukket er det ikke om etterspørselen er der. Utfordringen er å finne tid til et nytt samarbeid. Alejandro Fuentes og Askil Holm bor begge i Kristiansand, og har utviklet et godt vennskap etter mange år sammen. De var fast bestemt for 1o år siden at det var slutt, men sånn ble det ikke.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.