Ringen sluttes i Kristiansand

Linda Holzerland16. februar 20191min0
Ferdig_Rune_Andersen
Han har nå spilt over 100 forestillinger med Lykkeliten. Det hele startet på Kilden i Kristiansand, og nå velger Rune Andersen også at ringen skal sluttes her det hele startet. 29. og 30.mars spiller han de to siste forestillingene med Lykkeliten på Kilden. Han hadde aldri trodd at Lykkeliten skulle spilles på så mange scener, […]

Han har nå spilt over 100 forestillinger med Lykkeliten. Det hele startet på Kilden i Kristiansand, og nå velger Rune Andersen også at ringen skal sluttes her det hele startet. 29. og 30.mars spiller han de to siste forestillingene med Lykkeliten på Kilden.

Han hadde aldri trodd at Lykkeliten skulle spilles på så mange scener, og for så mange mennesker. Rune Andersen er så takknemlig for alle som har sett forestillingen, og dermed latt han få lov å fortelle historien om sin egen barndom, en historie som dessverre så mange kan kjenne seg igjen i. Lykkeliten har kostet mye å spille, men forestillingen har også gitt han så uendelig mye. Moren til Rune ønsket at sønnen skulle fortelle historien, men hun ønsket at han skulle vente til etter hun var gått bort. Og slik ble det.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.