Rekordmange reiser i dag
AVINOR/Terminalbilder Oslo Lufthavn Gardermoen

Christian Gilsvik15. juni 20183min0
AVINOR/Terminalbilder Oslo Lufthavn Gardermoen

Oslo Lufthavn Gardermoen venter storinnrykk av reisende i dag. Fredag 15. juni vil over 106.000 personer reise gjennom Gardermoen.

– Det er forskjellige faktorer som er årsaken, sier kommunikasjonsjef ved Oslo Lufthavn Joachim Westher Andersen til Radio Metro.

– Mange studenter og folk med fri skal ut og reise, i tillegg er det veldig mange som ikke har fri som reiser med jobb på fredager. Summen blir at det er mange reisende, sier Westher.

Godt forberedt
Kommunikasjonssjef ved Oslo lufthavn, Joachim Westher Andersen. Foto: Espen Solli/Avinor

Trafikken til og fra landets hovedflyplass har aldri vært større enn denne sommeren. Bare neste uke skal Gardermoen ta i mot over 650.000 reisende.

– Vi står foran en sommer med svært mange reisende, og mange dager er det over 100.000 som skal ut og fly. Vi forventer et stort trykk gjennom hele juni og juli og er godt forberedt, sier kommunikasjonssjef ved Oslo lufthavn, Joachim Westher Andersen.

Sikkerhetskontrollen

– I sikkerhetskontrollen sparer man mye tid om man møter forberedt og ikke har med seg væske i beholdere ut over 100 ml.

Ifølge Avinor skal beholderne plasseres i en gjennomsiktig, gjenlukkbar og lukket plastpose med kapasitet på høyst en liter. Skarpe gjenstander er forbudt å ta med om bord. Husk også at alt av metall skal fjernes fra kroppen og at PC, nettbrett, mobiltelefon og fotoutstyr skal ut av bagen ved passering.

OSL er klar for sommeren 2018. Foto: Espen Solli/Avinor

Foto: Avinor Oslo lufthavn/Espen Solli

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.