Rekord på Oslo Motor Show
Oslo MotorShow 2021

Troy Langaas1. november 20212min0
Oslo MotorShow 2021

Det var jubel og god stemning da Oslo Motor Show lukket dørene bak den siste tilskueren søndag kveld. Nok en gang kunne landets største kjøretøyutstilling notere seg for ny publikumsrekord med 47.517 motorentusiastiske besøkende på Norges Varemesse på Lillestrøm. Forrige rekord, satt i 2019, var på 43.517 besøkende.

Meget fornøyde arrangører

«Klart jeg er strålende fornøyd med det,» gliser messegeneral Tommy Larssen fornøyd. Han har nesten satt ny publikumsrekord hvert eneste gang Oslo Motor Show har vært arrangert.

Tommy Larssen arrangør for OMS sittende i en Ferrari Monza SP2

«Det er klart at vi også har gjort mye riktig i forberedelser og markedsføring. Men jeg kan ikke få understreket nok hvor viktige utstillerne, klubbene, de frivillige, entusiastene, de ansatte og funksjonærene er for at Oslo Motor Show har så bred appell. Uten deres enorme innsats både før og under arrangementet, hadde utfallet blitt et helt annet. Jeg er dem stor takk skyldig.» avslutter Tommy Larssen.

Radio Metro sin bil entusiast var på årets show

Vi tok også turen til Lillestrøm på lørdagen, og der fikk vi se alt fra veteranbiler til splitter nye biler. Men det som overasket meg mest er jo at det er så mye folk fra hele Norge.

«Den følelsen at hele Norges bilentusiaster er samlet i en hall med det mange tenker som drømmebiler og biler man bare ser på film, er en helt utrolig følelse.»

Fotograf: Bendik Helgar Binderø

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.