Reistad best da Vipers slet mot Molde

Radio Metro13. januar 20192min0
Vipers tapte sin første seriekamp denne sesongen da Molde ble for sterke i søndagens kamp i Molde Arena. Kampen endte 25-19. Det tok halvannet minutt før det første målet kom i kampen, men det tok hele tre og et halvt minutt før det første Vipers-målet ble satt inn av Henny Reistad, som endte med en […]

Vipers tapte sin første seriekamp denne sesongen da Molde ble for sterke i søndagens kamp i Molde Arena. Kampen endte 25-19.

Det tok halvannet minutt før det første målet kom i kampen, men det tok hele tre og et halvt minutt før det første Vipers-målet ble satt inn av Henny Reistad, som endte med en treffprosent på 50%. 19-åringen ble toppscorer for de rosa i oppgjøret mot Molde med fem mål på ti skudd. Lagene byttet på å være i ledelsen helt frem til det var spilt snaue 20 minutter. Da gikk Molde i ledelsen 9-8 og holdt på denne både til pause da stillingen var 15-10 og utover i hele 2. omgang.

Linn Jørum Sulland hadde absolutt ikke dagen mot Ine Larsen Stangvik i Moldes mål, og gikk målløs av banen. Også Emilie Hegh Arntzen slet med presisjonen mot Moldes forsvar og keeper Stangvik, og endte med to mål på seks skudd. Hjemmelagets toppscorer ble Ragnhild Valle Dahl med åtte mål på 13 forsøk.

Vipers leder fortsatt eliteserien med 18 poeng, men har bare fire poeng ned til Storhamar på 14 med to kamper mindre spilt. Neste kamp for de rosa er mot Byåsen i Aquarama på onsdag.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.