Nå har vi plutselig så mye mer tid til å bruke på en god middag at vi tenkte å prøve oss på quesadilla. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 35 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1-2 pk kylling
- 1/2 pakke fajitamiks
- 1-2 pakker tortillalefser
- 1-2 pakker revet ost
- 1 rødløk, hakket
- 1-2 rød chili, hakket
- 1 boks maiskolber, skåret i tykke skiver
- 1 squash i skiver
- 2 røde paprika i strimler
SLIK GJØR DU
Forvarm ovnen til 180 grader. Ha maiskolber, squash og paprika i en ildfast form. Vend dem i litt olje, og strø over salt. Sett i ovnen og bak i 15-20 minutter. Imens: Stek kyllingen, og strø over fajitamiks. Lag quesadillas (dette går greiest om man har flere stekepanner, slike at man kan lage flere samtidig). Legg en tortillalefse i tørr stekepanne, og dekk med ost. Strø over rødløk og chili, og legg på et par biter kyllingfilet. Legg en tortillalefse på toppen. La stå på middels varme. Klem godt rundt kanten når osten begynner å smelte, slik at tortillalefsene blir limt sammen. Snu quesadillaene. (Bruk en bred stekespade under, og hold hånden oppå lefsen mens du snur den og legger den raskt tilbake i pannen.) La stå til osten er helt smeltet. Bruk en pizzaskjærer, og del hver quesadilla i seks triangler. Server med salsa, og gjerne også lettrømme.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.