Pytt i panne med karbonade, løk, poteter og tomatsalsa

Radio Metro2. august 20212min0
Pytt i panne med karbonade, løk, poteter og tomatsalsa


Det er mandag og av og til er det greit å få en myk start på uken. Derfor blir det en superenkel middag i dag! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 4 karbonader
  • 5 poteter
  • 1 løk
  • 1 paprika
  • 2 egg
  • ½ boks cherrytomater
  • ½ lime
  • Salt
  • Om ønskelig: Kruspersille

 

SLIK GJØR DU

Forvarm stekeovn på 200 grader varmluft og varm karbonader i 5 minutter. Kutt potet, løk og paprika i terninger. Stek i 10 minutter på medium varme. Hakk cherrytomater grovt, tilsett 1 ts salt og limesaft. Tilsett gjerne litt kruspersille. Retten toppes med speilegg ved servering.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.