Pressemelding: Svein Larsen går av som radiosjef

Aksell10. januar 20203min0
Metrologo nettsak
Svein Larsen
Svein Larsen, avtroppende radiosjef i Radio Metro AS. Foto: Radio Metro

Svein Larsen går av som daglig leder og redaktør i Radio Metro. Larsen har ledet kanalen siden oppstarten i januar 2009. Han fortsetter som styremedlem og er en av selskapets største aksjonærer. Han skal fortsatt være knyttet til selskapet som rådgiver ut dette året. Han fortsetter som styreleder i Kristiansand Lokalradio og The Beat AS som begge eies 100 % av Radio Metro.

– Gründerprosjektet Radio Metro er nå avsluttet og vi er inne i en mer ordinær drift og da kan andre overta dette, sier Larsen. – Vi har nå et kvalifisert management team og har nådd en omsetning på nærmere 50 millioner med et overskudd. Vi bør nå satse på ytterligere vekst også på andre områder enn tradisjonell radiovirksomhet. Det har vært mange år i motbakke, men det har løsnet de siste årene.

Vår største seier er naturligvis at FM-nettet fortsetter i mange år til. Radio Metro, også med merkevarene The Beat og Radio Rox, er godt posisjonert både på FM, DAB og nett og har oppnådd en sterk posisjon i det norske radiomarkedet. Jeg har ledet bedriften i 11-år og det får være nok, sier Larsen som ikke har tenkt å pensjonere seg.

Utover å være knyttet til Metro har Larsen også flere andre gründerprosjekter han ønsker å realisere. Larsen startet P4 i 1993 og var selskapets første radiosjef fram til 1999. Deretter drev han radiovirksomhet i mange år i Sør-Afrika før han kom tilbake til Norge og startet Radio Metro i 2009.

Styreleder i Radio Metro AS Pål Roppen takker Larsen for sin mangeårige innsats for selskapet. – Hans kraft, vilje og evne til å møte utfordringer har vært utslagsgivende for vår suksess. Spesielt er hans lange erfaring og bransjeforståelse unik, med en egen evne til å lese og jobbe med de ulike aktørene i mediemarkedet. Han vil fortsatt ha en nær tilknytning til selskapet framover, og det er vi glade for, sier Pål Roppen.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.