Presenterte nye planer for Helsebyen Eg
Rådmann Ragnar Evensen og ordfører Harald Furre. Foto: Alf Otto Fagermo

Radio Metro16. januar 20191min0
Ragnar Evensen og Harald Furre - Helsebyen Eg - Fagermo
Allerede i 2014 la Juul Frost arkitekter frem planer for hvordan sykehusområdet på Eg kunne utvikles bedre. To år senere, nærmere bestemt 11. mai 2016 vedtok bystyret områderegulering for området. Onsdag holdt ordfører og rådmann i Kristiansand en presentasjon for de tillitsvalgte ved Sørlandet sykehus. – Jeg opplever at det ble veldig positivt mottatt at […]

Allerede i 2014 la Juul Frost arkitekter frem planer for hvordan sykehusområdet på Eg kunne utvikles bedre. To år senere, nærmere bestemt 11. mai 2016 vedtok bystyret områderegulering for området. Onsdag holdt ordfører og rådmann i Kristiansand en presentasjon for de tillitsvalgte ved Sørlandet sykehus.

– Jeg opplever at det ble veldig positivt mottatt at Kristiansand ønsker å være en god vertskommune for sykehuset, og tilrettelegge for utvikling av sykehuset, men også annen helserelatert aktivitet her på Egsjordet, sier ordfører Harald Furre til Metro Sør.

Første plan nå, utenom det nye psykiatribygget, er et kommunalt helsehus og et nytt bygg for akuttfunksjonen ved sykehuset sammen.

– Vi mener at det er mye synergimuligheter mellom for eksempel legevakt og akuttfunksjonen, og vi ønsker å få et samarbeid med sykehuset om å bygge et nytt stort bygg her på Eg, som kan ivareta sykehusets behov og kommunens behov, sier Furre.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.