Politiet i Lørenskog rykket ut – fikk sjokk
class="fa fa-camera"> Alf Otto Fagermo

Linda Holzerland10. mai 20193min0
politihuset - politiskilt - 2017 - fagermo

Mens våren har trukket seg litt tilbake i Metroland, fins det fortsatt lyspunkter. Det skjer nemlig fortsatt mye morro rundt om i verden, som du kanskje ikke hadde fått med deg om det ikke hadde vært for ukens artige.

Rykket ut til skrik i Lørenskog

Politi

Etter at bekymrede naboer ringte inn til politiet i Lørenskog grunnet skrik fra en leilighet natt til torsdag, rykket politiet ut. De fryktet husbråk, men ble møtt med noe helt annet. I leiligheten foregikk det nemlig en ‘religiøs utfoldelse’. Til tross for absurditeten ved situasjonen, kunne det altså vært mye verre.

Les hele saken fra Romerrikes Blad her

TV-Legende vil bli dansegulv-hit

Denne uken har den kjente kommentatoren Sir David Attenborough bursdag! Han har ett ønske. På 50-tallet tok han opp lyd av indonesisk folkemusikk, og nå ønsker han at en DJ skal lage danseversjoner av opptaket. Kanskje dette blir sommerens låt? Hør opptaket til Attenborough her

Les mer om saken her

Skrivefeil på 400 millioner sedler
Ser du feilen? Bilde: Dylan Coker//AAP

I oktober lanserte Australia sin nye 50-dollar seddel. Fjeset som pryder valutaen er Edith Cowan, landets første kvinnelig parlamentsmedlem. På seddelen står også en kjent tale fra Cowan. Men det er ett problem. Ordet Responsibility er stavet feil. Hele 3 (!) ganger. Denne feilen finnes nå på 400 millioner sedler. Det er fortsatt ukjent hvordan ingen har lagt merke til teksten før nå. Noen har nok fått kjeft på jobb i dag.

Les hele saken her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.