Podcasttips til juleferien

Linda Holzerland22. desember 20205min0
Nissen lytter til podcast Utvidet

Juleferien er tid for hygge og samhold, men også lang reievei og tid til å slappe av. Da er det deilig å kunne skru på en podcast for å le, lære og bli underholdt. Vi i Radio Metro produserer flere podcaster som du bør sjekke ut. Alle våre podcaster finner du på Spotify, Apple Podcast, våre nettsider – eller overalt hvor du finner podcast.

Kriminalkrøniken

True Crime-podcasten som har det siste halvåret bl.a. fått oppmerksomhet fra Unni Lindell slipper flere episoder denne juletiden. Kriminalkrøniken, som vanligvis tar for seg mordsaker fra politiets perspektiv fra de siste tiår, skal nå enda lengre tilbake i tid. Du får blant annet høre om heksebrenning i Bergen, den amerikanske seriemorderen fra Trøndelag og et innblikk i et rettsystem som bruker Gud i straffesaker.

OBS! Denne podcasten inneholder sterke skildringer, som kan virke støtende for noen, og er ikke egnet for barn

Trykk her for å høre på iTunes

Ikke glem å følge Kriminalkrøniken på Instagram

De Usynlige

En aldeles nydelig podcast av vår egen Hege Tepstad. I denne serien har hun møtt noen av Oslos rusmisbrukere, for å høre deres historie. De forteller om livets høydepunkter og nedturer, og får deg både til å smile og gråte. Alle episodene er ute nå, og er en god påminnelse til å sette pris på det vi har i livet.

Trykk her for å høre på iTunes

Historier Som Endret Verden

Glad i historie? I denne podcasten går programleder Johannes i dybden på en hendelse, oppfinnelse, person eller noe annet som har endret historiens gang, sammen med en ny gjest hver uke. Her kan alle uansett utgangspunkt lære noe. Du kan f.eks lære mer om president Ronald Reagan, hvordan vaksinen ble til, Berlinmurens fall og mye mer. På julaften og nyttårsaften får du i tillegg noen julebonuser, hvor du blant annet får vite hvorfor vi feirer jul i desember.

Trykk her for å høre på iTunes

Sjokoladepodden

Hva er vel jul uten sjokolade? Ronny og Markus har igjen feiret adventstiden med sin egen julekalender, hvor de har smakt på eksotiske sjokolader og snakket med gjester som Ronny Brede Aase, Matoma og Bjørn Eidsvåg. Er du en søtmoms, eller har du bare lyst til å høre 2 gode venner dra deg med inn i sin verden? Da er Sjokoladepodden for deg!

Trykk her for å høre på iTunes

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.