Podcastene du må høre i sommer
Lytte

Linda Holzerland6. juli 20205min0
4k-wallpaper-blur-boy-1490844

Enten du er ute på en lang kjøretur, soler deg i hagen eller om det bare er på reisen fram og tilbake fra jobb, er podcast et godt tidsfordriv i sommeren. En podcast er som et radioprogram du kan lytte på når du vil, i tillegg til å pause og spole som det passer deg. Om du er usikker på hvordan du laster ned podcast på din telefon har vi en guide for iPhone og Android.

Kriminalkrøniken

True Crime fra politiets perspektiv! I Kriminalkrøniken får du høre noen av de mest dramatiske politisakene i Norden, fortalt fra påtalemyndighetens perspektiv. Podcasten er basert på bokserien Nordiske Kriminalkrønike. OBS! Denne podcasten inneholder sterke skildringer, som kan virke støtende for noen. Den er ikke egnet for barn.

Trykk her for å høre på iTunes

Mitt Amerika

Hvorfor har vi i Norge et så sterkt forhold til Amerika? Programleder Hans-Olav Thyvold inviterer kjente nordmenn med vidt forskjellige bakgrunner til en samtale om USA, og deres erfaringer med landet. Her er det alt fra musikk, amerikansk presse, utvandring og business.

Trykk her for å høre på iTunes

Bak Scenen

Hvordan er det egentlig å jobbe i norsk showbiz? Trond Harald Hansen inviterer folkekjære personligheter til en upolert samtale, god stemning og historier du kanskje ikke har hørt før.

Trykk her for å høre på iTunes

Matvrak

Ferie er kanskje en tid til å jobbe med ferdighetene på kjøkkenet? I podcasten Matvrak inviterer matentusiastene Awa og Trine gjester som kan mye om god mat som lærer bort det du trenger å vite.

Trykk her for å høre på iTunes

Sjokoladepodden

Om du er litt mer søtmoms, er dette podcasten for deg. Kompisene Ronny Bergersen og Markus Vangen elsker sjokolade, og hver fredag anmelder de en ny variant. Her er det mye tull og mange gode historier, og latteren sitter løst.

Trykk her for å høre på iTunes

Ja Vi Elsker Fotball

Har du fortsatt et hull etter mangelen på fotball i våres? Da kan du bruke sommeren på å lytte deg opp i arkivet til Ja Vi Elsker Fotball. Norske fotballspillere, både aktive og tilbaketrukne, diskuterer karrieren, merkelige hendelser og høydepunkter på og utenfor banen. Podcasten er produsert for Sportsbibelen.com.

Trykk her for å høre på iTunes

En full oversikt over Radio Metro sine podcaster finner du her!

God sommer ☀️

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.