Vil du lage din egen podcast? Vi kan hjelpe deg! Mer informasjon og priser om Partner Podcast finner du her.

 De Usynlige Podcastcover          RadioDoktoren podcast cover                           

Kriminalkrøniken

En true crime-podcast med autentiske kriminalsaker fra Norge og resten av Norden. Noen av de mest dramatiske sakene i norsk politihistorie fortelles med påtalemyndighetens egne ord. Følg puslespillet som legges for å finne gjerningsmennene! Podcasten er basert på bokserien Nordiske Kriminalkrønike.

Denne podcasten inneholder sterke skildringer, som kan virke støtende for noen. Denne podcasten er ikke egnet for barn.

Trykk her for å høre på Spotify

Mitt Amerika

Selv om det er mange år siden Leiv Erikson oppdaget Amerika, har det fortsatt en spesiell plass i nordmenns hjerte. Det er ingen tvil om at USA rører noe ved oss, ikke bare intellektuelt, men også emosjonelt.

Mitt Amerika møter vi norske profiler med tildels forskjellig bakgrunn; rockemusikere, journalister, næringslivsleder, forfattere og mye mer, for å høre om deres forhold til Amerika – på godt og ondt. Programleder er forfatteren Hans-Olav Thyvold som tidligere blant annet har dekket amerikansk politikk som journalist og oversatt amerikansk skjønnlitteratur til norsk.

Bli med i Mitt Amerika sin egen Facebook-gruppe – Trykk her

Trykk her for å høre på Spotify

De Usynlige

Når du er ute og går på gata, og ser en tigger eller en rusmisbruker, hva ser du? Er han glad? Er hun lei seg? Han som sitter der er noens sønn, barnebarn, eller bror. Hun som bøyer hodet i fortvilelse er kanskje noens søster eller mamma. I denne podcasten møter du menneskene bak rusen, de som kjemper hver eneste dag for å holde seg «friske.» De som sitter der, som du ser, men likevel ikke ser, det er de som er usynlige…

De Usynlige er en podcast fra Radio Metro. Programleder er Hege Tepstad. Podcasten er støttet av Fritt Ord.
Musikk – Epidemic Sounds

Hør de sterke historiene her:

Trykk her for å høre på Spotify

Erotikkpodden

Podcasten for deg som trenger litt ekstra spenning i en ellers travel hverdag. I Erotikkpodden får du høre pirrende og spennende historier som setter deg i riktig stemning.

Historier Som Endret Norge

Dette er podcasten for deg som er nysgjerrig på hvilke tilfeldigheter, oppdagelser, valg og hendelser som har formet landet vårt. Hver uke inviterer programleder Johannes Grindheim Ølfernes en ny ekspert som forteller om en mer eller mindre kjent historisk hendelse, som har fått store konsekvenser for Norge. Her kan alle fra historieentusiaster til de som skulket timene lære noe!

Historier Som Endret Verden er en podcast fra Metro Sounds.

Programleder: Johannes Grindheim Ølfernes.
Musikk: Epidemic Sounds.

For annonsering kontakt marte.brandt@radiometro.no.

Trykk her for å høre på Spotify

Levande Live

Forfatter, journalist og radiomann Hans-Olav Thyvold har intervjuet flere artister enn han kan huske i løpet av sin karriere. Veldig ofte handler de intervjuene om en ny plateutgivelse. Da pandemien inntraff i 2020 fikk det norske folk og artistene selv for alvor kjenne på savnet etter å spille live. I denne podkast-serien snakker Hans-Olav derfor med norske artister og musikere om nettopp det å spille live.

Podcasten er produsert av Radio Metro. Intervjuer: Hans-Olav Thyvold. Produsent: Ronny Bergersen.

Trykk her for å høre på Spotify

Sommerflørten

Angelina drar til Mats for å henge med han i hans hverdag i Oslo. Mikrofonen er med, og de to snakker om hvordan det er å kjenne på hverdagen, følelser, fristelser og sommerflørt-følelser som kommer snikende som en fønvind.

I Sommerflørten møter vi Angelina og Mats som møttes på Tinder i sommer. Vi blir med når de forsøker å ta sommerflørten inn i hverdagen.

Sommerflørt er en podcast av og med Angelina Amlien og Mats Nussbaum. Følg Sommerflørten på Instagram. @sommerflorten

Trykk her for å høre på Spotify

RadioDoktoren

RadioDoktoren er et samarbeid mellom Radio Metro og Dr. Dropin

Bør jeg sjekke meg for diabetes om min mormor har det? Bør jeg ta influensavaksinen? Hvorfor får jeg så vondt når jeg gjør sånn? Nordmenn har mange spørsmål om helse, og i RadioDoktoren skal vi svare på dine spørsmål.

I studio er Allmennlege Daniel Sørli fra Dr. Dropin og programleder Hege Tepstad.

Trykk her for å høre på Spotify

Historier Som Endret Verden

I Historier Som Endret Verden skal vi lære hvordan verden ble til slik den er i dag. Hver uke inviterer programleder Johannes Grindheim Ølfernes en ny ekspert som forteller om en mer eller mindre kjent historisk hendelse, som har fått store konsekvenser. Her kan alle fra historieentusiaster til de som skulket timene lære noe!

Historier Som Endret Verden er en podcast fra Radio Metro
Musikk – Epidemic Sounds

Trykk her for å høre på Spotify

Dritbra

Vi kaster søpla vår, og vips så er den borte for godt. Eller? For hva skjer egentlig med maten, plasten, restavfallet og alt det andre vi kaster og som aktører som Lindum skal håndtere videre? Sammen med Håvard Lilleheie skal vi bli litt klokere på det noe myteomspunne temaet søppel. Nytter kildesortering, hva betyr egentlig sirkulær mat, og hva er de gode nyhetene når det gjelder søpla vår?

Programleder er Håvard Lilleheie og produsent er Jørgen Bakken.

«Dritbra – en podcast om søppel og drit» er en Partner Podcast fra Radio Metro i samarbeid med Lindum.

Trykk her for å høre på Spotify

Barn & Familie

Trenger du hjelp og råd mens familien krangler? Hva skal du gjøre når ungdommen kutter deg ut? Hvordan forholder du deg til fosterhjemsbarn? Dette er bare noen av de tingene mange lurer på, og Bufetat skal forsøke å svare. Programleder er Jørgen Bakken.

Barn & Familie er en Partner Podcast fra Radio Metro i samarbeid med Bufetat.

Trykk her for å høre på Spotify

Søppelhuene

Kirsten Lundem og Stine Granlund er Søppelhuene som brenner for søpla vår, men de vil ikke brenne søpla, nei, de vil bruke det vi kaster på Øvre Romerike om igjen. Noe blir biogass, noe bli ny reol til gubbens man-cave, noe blir til frostsikring i veien. Men hvordan? Sammen med Jørgen Bakken skal de prøve å oppklare en del myter, slenge ut litt funfacts og snakke med andre folk som er like ivrige på å gjøre det ryddigere i nærmiljøet vårt.

Søppelhuene er en Partner Podcast fra Radio Metro i samarbeid med Øras IKS.

Trykk her for å lytte på Spotify

Bak Scenen

Trond Harald Hansen snakker med personligheter fra norsk showbizbransje. Her møter du folkekjære personligheter som Nils Vogt, Trine Rein, Hilde Lyrån, Anders Hatlo m.fl i en upolert samtale, med god stemning og historiene du kanskje ikke har hørt før.

Trykk her for å høre på Spotify

Sjokoladepodden

En podcast om sjokolade. Enkelt og greit. Med Markus Vangen og Ronny Bergersen.

Følg Sjokoladepodden på Facebook.

Trykk her for å høre på Spotify

Ja Vi Elsker Fotball

En podcast om norsk fotball! Med Ole-Jørgen Wiik og Christian Gilsvik.

Følg Ja Vi Elsker Fotball på Instagram.

Trykk her for å høre på Spotify

Tall og Talenter

En serie om regnskap og rekruttering. Dette er en Partner Podcast i samarbeid mellom Radio Metro og Accountor.


Trykk her for å høre på Spotify

Musikksirkus med Bergersen og Østbye

2 venner, et par mikrofoner, ett tema og gode historier.

Trykk her for å høre på Spotify

Under Livet

Vi må snakke sammen om de tingene vi aldri snakker om, om delene og funksjonene i kroppen vår som gjør oss flaue og brydd. Og mye av det skjer underveis i livet, og i underlivet. Programleder Jill Bottolfsen har levd med kroppen en god stund, og sitter med mange spørsmål, som hun og du nå får svar på.

Under Livet er en Partner Podcast i samarbeid mellom Radio Metro og Essity.

Produsent: Jørgen Bakken

Trykk her for å høre på Spotify

Tett På

Tett på er en podcast om hverdagsteknologi, hvor vi prøver å finne ut av tunge begreper og finner de enkle forklaringer og løsninger. Hvordan er utdanning på nett? Kan YouTube kan være barnevakt? Og hva i all verden betyr egentlig GDPR? Med Jill Bottolfsen. Produsent er Jørgen Bakken

Tett På er en Partner Podcast i samarbeid med Eidsiva Bredbånd.


Trykk her for å høre på Spotify

Diabetes – Ingen Sukkersykdom

Heter det egentlig sukkersyke? Kan du gi noen med føling insulin? Hvor dødelig er diabetes? Dette er bare noen av mytene vi tar tak i denne episoden, sammen med generalsekretær i Diabetesforbundet, Bjørnar Allgot.

Programleder er Jill Bottolfsen, og produsent er Jørgen Bakken

Dette er en Partner Podcast i samarbeid mellom Radio Metro og Diabetesforbundet.

Trykk her for å høre på Spotify

Alt For Norge

For mange er kvinnefotball noe de ikke skjønner, ikke fordi det handler om fotball, men fordi det er *kvinner* som spiller fotball.

Det norske landslaget har vunnet alle de gjeve medaljene, og vi sender flere klubbspillere til store fotballklubber på damesiden, enn vi sender gutter. Allikevel sliter kvinnene med anerkjennelsen de fortjener. Hvorfor er det slik? I podcastseiren Alt for Norge skal vi ser nærmere på hvorfor herrene får penger og oppmerksomhet, mens kvinnene får pallplasseringer.

Alt for Norge er en Partner Podcast i samarbeid med OBOS. Med Awa Sarr, produsent er Jørgen Bakken.

Trykk her for å høre på Spotify

Samtaler om Radio og Lyd

Radio Metros salgs- og markedsdirektør Hilde Apneseth snakker med eksperter fra markeds- og næringsbransjen.

5 på Øya

Du er strandet på en øde øy og får ha med deg fem ting. Hva ville du valgt? Programleder Ståle Fossberg snakker med norske kjendiser om deres valg.

Fosterhjemstjenesten

Radio Metros Christian og Carl snakker med Ung Norge om erfaringene fra Fosterhjemstjenesten.

Hockeypodden

«Hockeypodden» har Vålerenga hockey som hovedfokus, men er ikke blinde for annen hockey heller. Med hockeyekspert Anders Blegeberg og programleder Erik Engen, og ofte gjester som kommer glidende rett fra isen. Men det skal ikke bli for pertentlig, for som de sier selv: «Vi er tross alt på tribunen».

Trykk her for å høre på Spotify

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.