Pitabrød med kjøttdeig og feta

Linda Holzerland15. desember 20202min0
Pitabrød med kjøttdeig og feta

Hva med å krydre adventstiden med litt gresk inspirert mat? Da har vi denne pita-varianten som kanskje vil falle i smak. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 225 g frossen spinat
  • 100 g fetaost i terninger
  • Pitabrød
  • Grønn salat
  • Tomater i skiver
  • Løk i ringer
  • Matyoghurt

SLIK GJØR DU

Forvarm ovnen til 220 grader, og sett inn pitabrødene så snart den er varm. Brun kjøttdeigen. Ta pannen av platen, og rør inn hvitløken. Tilsett spinat, og sett pannen tilbake på platen. Sett på lokk, og la stå på svak varme til spinaten er helt tint. Rør av og til. Kvern over masse svart pepper. Rør inn fetaosten. Fyll pitabrødene med salat, kjøttdeigblanding, tomater og løk. Ha på litt matyoghurt til slutt.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.