Nå er vi inne i adventstida allerede, men du er kanskje ikke helt klar for ribbe og pinnekjøtt enda? Hva med en smakfull pastasalat for å veie opp for den feite julematen? Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1-2 pk svin
- 500 g fusilli
- 50 g pinjekjerner
- 5 ss soltørkede tomater, avrent
- 3 vårløk, i ringer
- 3 middels tomater, i båter
- 1/2 beger ruccola, grovhakket
- 2 ss olivenolje
- Presset sitron
- Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Kok pastaen etter anvisningene på pakken. Strimle og stek svinekjøttet på middels/høy varme i litt olje. Rist pinjekjernene i tørr panne på middels varme, til de blir gylne. Bland sammen kokt pasta, stekte svinestrimler, grønnsaker og pinjekjerner, og rør inn olivenoljen. Smak til med sitron, salt og pepper. Serveres med rundstykker.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.