Vi er halvveis gjennom uka og vi fikk veldig lyst på en digg pastarett. Får du ikke tak i kjøttdeig akkurat nå, kan du også prøve å lage middagen med en vegetarvariant av kjøttdeig. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pakke kjøttdeig
- Pasta til 2 personer
- 1 liten løk, finhakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 4 stk sjampinjong i skiver
- ½ chili i tynne skiver
- 1 boks hakkede tomater
- 1–2 dl kjøttkraft/buljong
- 1 ss tomatpuré
- 1 ts sukker
- 1 ss finhakket basilikum
- Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Stek løk, chili og hvitløk et par minutter i en kjele. Tilsett kjøttdeig og stek til kjøttet er gjennomstekt. Ha i hakkede tomater, buljong, tomatpuré og sukker og la det putre i 10–15 minutter. Smak til med salt og pepper. Kok pasta etter anvisning på pakken. Stek sjampinjongen i litt smør, salt og pepper. Bland sjampinjong og pasta sammen med kjøttsausen og strø finhakket basilikum over.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.