Passasjerene fikk kaffen i halsen da piloten kom med beskjeden
Bilde: Illustrasjon//Pexels.com

Linda Holzerland29. mars 20194min0
aeroplane-air-travel-aircraft-33281

Radio Metros Johannes bruker kanskje litt for mye tid på internettet. Det er kanskje ikke så produktivt, men han finner ihvertfall flere nyhetssaker som du kanskje ikke har fått med deg, som han selv syntes er ganske gøyale.

Toalettbesøk til besvær
Vinter ski marka illustrasjon natur
I slike forhold er det ikke så deilig å overnatte på et utetoalett – Bilde: Illustrasjon/Pexels

Det er nok manges verste mareritt å bli låst inne på toalettet. En kvinne i 50-årene fikk forrige helg oppleve å bli innelåst på et utetoalett i Nordmarka, etter stengetiden til hytten hun besøkte. Kl. 17:22 fikk politiets et nødanrop fra kvinnen, som ble desperat da telefonen begynte å gå tom for strøm! Heldigvis fikk politiet tak i de ansatte, og situasjonen løste seg.

Les hele saken her

Tok fly, havnet i helt feil by – ingen vet hvordan
Det var flere passesjerer som fikk seg en overraskelse på veien til Düsseldorf denne uken – Bilde: British Airways//Instagram

Det var flere passasjerer som fikk sjokk, da et British Airways-fly fra London til Düsseldorf skulle lande tidligere denne uken. Dette fordi kapteinen, uten noen forvarsel forklarte at de var nemlig på vei ned til Edinburgh…

Ingen skjønte helt hvordan det skjedde. Men da mannskapet holdt en håndsopprekning på om noen mot formodning ville bli i den skotske hovedstaden – var det klar beskjed om at det var ikke ønskelig.

Les mer om hendelsen her

Var naken på fly for at det skulle gå raskere
En video fanget det absurde hendelsesforløpet på flyplassen i Moskva
Fly
Bilde: Illustrasjon//Pexels.com

Det har vært en aktiv uke for absurde nyheter fra luftverdenen. Fra den russiske hovedstaden meldte Moscow Times om en passasjerer som skulle fly med Ural Airlines forrige lørdag. Etter å ha sjekket sin billett strippet han av seg klærne, og løpte naken inn i kabinen. Dette fordi han sverget på at det gjorde han mer aerodynamisk. Dessverre skjønte han ikke at det er flyet, ikke passasjerene som må formes for vindmotstanden.

Les mer her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.