I dag har vi en rett som passer perfekt til den litt triste og kalde årstiden: ovnsbakte paprika. Det er ikke bare godt, men også enkelt å lage. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk kjøttdeig
- 3 hvitløkfedd, knust
- 2 dl couscous
- 50 g pinjekjerner
- 1 potte kruspersille, finhakket
- 75 g parmesan, revet
- 2 ss olivenolje
- 4 store paprika
SLIK GJØR DU
Forvarm ovnen til 200 grader. Brun kjøttdeigen. Ta pannen av platen, og rør inn hvitløken. Tilbered couscousen etter anvisningene på pakken. Rist pinjekjernene i en tørr panne til de blir gylne. Rør sammen kjøttdeig, couscous, pinjekjerner, persille, parmesan og olivenolje, og smak til med salt og pepper. Skjær toppen av paprikaene, og skjær ut frø og hinner med en liten kniv. Fyll paprikaene med kjøttdeigblandingen, sett på «lokkene», og bak i ovnen til paprikaene begynner å bli myke.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.