Orket ikke lage mat selv på tre måneder

Radio Metro20. februar 20192min0
Jorun Stiansen har de siste ukene laget mat på TV 3 i den andre sesongen av «Camp Kulinaris», men selv om hun lærte mye under oppholdet på Portør i fjor sommer, ble det nok matlaging da hun kom hjem. – Egil var ganske så optimistisk og gledet seg slik til at jeg skulle kjøre en […]

Jorun Stiansen har de siste ukene laget mat på TV 3 i den andre sesongen av «Camp Kulinaris», men selv om hun lærte mye under oppholdet på Portør i fjor sommer, ble det nok matlaging da hun kom hjem.

– Egil var ganske så optimistisk og gledet seg slik til at jeg skulle kjøre en syvretters da jeg kom hjem. Men det første jeg gjorde, som jeg gjorde i tre måneder, var å leve på take-away. Jeg var drittlei og var ikke på kjøkkenet på tre og en halv måned, sier Stiansen til Metro Sør.

Men hun fikk gnisten tilbake igjen.

– Det folk ikke får se på TV er at vi jobber jo på det kjøkkenet i ti til fjorten timer, og når du har stått og skrelt nesten tusen tomater, holdt jeg på å si, i tre til fire timer, da begynner du å få rare tanker i hodet, sier Jorun Stiansen.

Denne uken har vi sett henne på TV jobbe sammen med Tommy Sharif på retten churros, som ble servert fra en foodtruck i Kragerø sentrum i fjor sommer.

– Tommy er en av de fineste jeg kjenner og en av de rareste og galeste. Men han er altså så flink når han finner ut at han skal være alvorlig i fem minutter. Så han gjorde en superjobb med deigen, smakte dødsgodt og med stekingen også traff han på nesten alt. Det var helt tilfeldig at de to som Kjartan fikk ikke var helt stekt i midten. Så jeg var veldig fornøyd med Tommys innsats og vi hadde det kjempegøy der inne. Han er steingal, sier Stiansen.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.