Ole Gunnar Solskjær effekten også på Sørlandet

Radio Metro18. januar 20191min0
Det er ingen tvil, også sørlendinger  vil til England for å se Ole Gunnar Solskjær og hans menn på Old Trafford. Reisebyråene merker en stor økning i salg av fotballreiser etter at Ole Gunnar Solskjær overtok som sjef i Manchester United. » Alle » vil til England for å se fotball, også vi sørlendinger. Etter […]

Det er ingen tvil, også sørlendinger  vil til England for å se Ole Gunnar Solskjær og hans menn på Old Trafford. Reisebyråene merker en stor økning i salg av fotballreiser etter at Ole Gunnar Solskjær overtok som sjef i Manchester United.

» Alle » vil til England for å se fotball, også vi sørlendinger. Etter at Ole Gunnar Solskjær overtok som sjef for Manchester United, så har interessen for fotballreiser økt veldig. Foruten å komme til Old Trafford, så er det Liverpool enda flere ønsker å se. Det kan bli vanskelig utover våren å få billetter til disse to lagenes kamper. Trøkket etter billetter er stort. Egil Olsen, mangeårig journalist i Fædrelandsvennen jobber nå med å selge sportsreiser til sørlendinger i Portal Travel i Kristiansand, og Olsen merket den økte interessen for fotballreiser godt.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.