Obosliga-ekspert; – Ingen vei tilbake for Rekdal
Foto: Alf Otto Fagermo

Radio Metro28. mars 20192min0
Kjetil Rekdal - Næringsforeningen - Fagermo
Eurosportkommentator og Obosliga-ekspert Amund Isaksen Lutnæs tror ikke Rekdal får trene Start igjen, uansett utfall i personalsaken.  – Jeg er ingen ekspert på juss, men det virker som om dette er sjakk matt. Det kommer ikke en nyhet til uka igjen om at saken er over og Rekdal gjeninsettes som Start-trener. Jeg ser ingen vei […]

Eurosportkommentator og Obosliga-ekspert Amund Isaksen Lutnæs tror ikke Rekdal får trene Start igjen, uansett utfall i personalsaken. 

– Jeg er ingen ekspert på juss, men det virker som om dette er sjakk matt. Det kommer ikke en nyhet til uka igjen om at saken er over og Rekdal gjeninsettes som Start-trener. Jeg ser ingen vei tilbake her, sier Lutnæs til Radio Metro.

Han tror dog det ikke trenger å bety at klubben er i sportslig krise. Om Start sitter igjen med seks poeng på de to første kampene, kan Rekdal være glemt. Om det blir to svake kamper på rad, blir saken en helt annen.

Hør intervjuet med Lutnæs her.

I formiddag fortalte Start at de har fristilt Rekdal fra hans treneroppgaver og at grunnen var at klubben har opprettet en personalsak på ham. Rekdal har i sin pressemelding sagt at han opplever at dette kommer som lyn fra klar himmel. Han er ikke kjent med hva personalsaken går ut på.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.