Obligatorisk trafikkopplæring blir gyldig fraværsgrunn

Radio Metro23. januar 20191min0
At obligatorisk trafikkopplæring nå blir gyldig fraværsgrunn for elever i den videregående skolen, det er en stor seier for alle elever, og også en stor seier for ATL som har jobbet lenge med å få dette til. Fredag ble det kjent at det i regjeringserklæringen er bestemt at obligatorisk trafikkopplæring nå vil bli gyldig fraværsgrunn for […]

At obligatorisk trafikkopplæring nå blir gyldig fraværsgrunn for elever i den videregående skolen, det er en stor seier for alle elever, og også en stor seier for ATL som har jobbet lenge med å få dette til.

Fredag ble det kjent at det i regjeringserklæringen er bestemt at obligatorisk trafikkopplæring nå vil bli gyldig fraværsgrunn for elever i den videregående skolen. For ATL er dette en stor seier. Helt siden fraværsregelen ble innført i 2016, så har ATL jobbet med å få endret denne. Mye av problemet med ordningen har vært at mange har måttet flytte kjøretimer til tider på døgnet hvor trafikkbildet ikke representerer det de vil møte den dagen de setter seg bak rattet med førerkortet i lomma. For kjøreskolene har det betydd jobbing både kvelder, og helger. Cris Refstie er fylkeskoordinator for ATL i Agder, og Refstie sier dette er en stor seier for ATL, men en enda større seier for elevene.

 

Foto : ATL

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.