Ny singel fra Oakland Rain
Foto: Tobias Hole Aasgaarden

Radio Metro5. februar 20191min0
Oakland Rain - Tobias Hole Aasgaarden
Tvillingsøstrene Maren og Charlotte Wallevik Hansen er fra Kristiansand og utgjør duoen Oakland Rain. Selv om søstrene » bare » er 22 år gamle, så har de drevet med musikk siden de var 12 år gamle. Fredag 1.februar slapp de den nye singelen » Way Back When. » De er 22 år gamle, spiller country, […]

Tvillingsøstrene Maren og Charlotte Wallevik Hansen er fra Kristiansand og utgjør duoen Oakland Rain. Selv om søstrene » bare » er 22 år gamle, så har de drevet med musikk siden de var 12 år gamle. Fredag 1.februar slapp de den nye singelen » Way Back When. »

De er 22 år gamle, spiller country, og er fra Kristiansand. For jentene i Oakland Rain har det aldri vært en bakdel det å komme fra Kristiansand og skulle drive med musikk. På godt og vondt har de vært i bransjen siden de var 12 år gamle.  2019 blir et spennende år for Oakland Rain. 1.februar slapp de ny singel, og nå jobber de med å skrive musikk på norsk. Oakland Rain skal nemlig skrive musikken til » Fruen fra Havet » som skal spilles i Fjæreheia i sommer i regi av Kilden. En stor, men spennende utfordring i følge jentene selv. Fredag slapp de altså ny singel, og selv om det ikke er første gangen, så synes jentene alltid der er like moro.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.