Ny eier for lekebutikk på Sørlandssenteret

Radio Metro20. februar 20191min0
I forbindelse med konkursen til Top Toy Norge, har Nordic Toy Team kjøp opp 18 lekebutikker. Disse står bak butikker tilknyttet Kozmos (Brio) og Ringo i Norge, samt Lekextra i Sverige. En av butikkene som ble med på oppkjøpet er BR-Leker på Sørlandssenteret. – Årsaken til at vi nå vokser i et marked som mange […]

I forbindelse med konkursen til Top Toy Norge, har Nordic Toy Team kjøp opp 18 lekebutikker. Disse står bak butikker tilknyttet Kozmos (Brio) og Ringo i Norge, samt Lekextra i Sverige. En av butikkene som ble med på oppkjøpet er BR-Leker på Sørlandssenteret.

– Årsaken til at vi nå vokser i et marked som mange mener er nedadgående er den lokale tilstedeværelsen og det gode kremmerskapet ute blant alle våre butikker og ansatte rundtomkring i Norge, sier administrerende direktør Gro Svendsen i Nordic Toy Team AS i en pressemelding fra selskapet.

Styreleder Dan Helge Bjørneset avslører at det dreier seg om et strategisk oppkjøp der de får fylt opp det han kaller «geografiske» hull i kjeden som vil ha en årlig omsetning over disk på 850 millioner kroner bare i Norge.

Oppkjøpet omfattet oså BR-Leker på Amfisenteret i Arendal.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.