Norske reality-serier du kan binge i dag

Linda Holzerland15. april 20204min0
kompani Lauritz

Trenger du noen deilige norske konkurransedrevne reality-serier?

Vår egen Markus Vangen har samlet noen av vårens beste til deg her.

Kompani Lauritzen, Tv2 Sumo

– Hva får du når du sender 14 norske kjendiser inn i førstegangstjenesten med Dag Otto Lauritzen som kompanileder? Et veldig underholdende tv-program selvfølgelig. Kjendisene er likanes, oppgavene er beintøffe og det vekker faktisk ekte følelser når du ser på. Det er allerede en del episoder ute også gjelder det samme som i all reality, ikke knytt deg for hardt til noen av deltagerne for plutselig er de ute, sier Markus.

 

Camp Kulinaris, Viaplay og Viafree

– Er du som meg og elsker matvareprogram og program hvor kjendiser gjør ting de ikke kan? Da har jeg et program som leverer på begge fronter. I Camp Kulinaris skal 10 norske kjendiser sammen drive en restaurant. Det er rett og slett umulig å ikke bli glad i denne blandede buketten med personligheter. På mat fronten leverer programmet ganske mye kaos, de setter bokstavelig talt fyr på kjøkkenet, men plutselig blir også matlagingen ganske imponerende.

Jan Thomas søker drømmeprinsen, D-play

– Kanskje det programmet som skiller seg mest fra resten. Jan Thomas er på jakt etter sin drømmeprins og tar derfor med seg en gjeng til Sør-Afrika. Her skal han se om kjemien stemmer og altså prøve å finne kjærligheten. Programmet er overraskende genuint og hyggelig. Det er flust med følelser, både fra Jan, men også fra deltagerne. Det er rett og slett hyggelig å se på, med unntak av de gangene noen blir sendt hjem.

Mesternes Mester, NRK TV

– Tidligere toppidrettsutøvere kjemper mot hverandre i ekstreme konkurranser. Mesternes Mester er like underholdende som det høres ut. Hvis du vil se mennesker med ekstremt høyt konkurranse instinkt gi alt for å vinne? Da er virkelig Mesternes Mester for deg. Programmet er både intenst, men du får også pusterom og en sjanse til å bli kjent med deltagerne. Det beste er at det ligger hele fire sesonger tilgjengelig i NRK TV.

– Da gjenstår det bare for meg å si kos deg, og måtte den beste reality-serien vinne i konkurransen om din oppmerksomhet, sier Vangen.

Markus Vangen. Foto: Thorvald Ness // Radio Metro

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.