Møter slovensk motstand lørdag

Radio Metro21. februar 20191min0
Vipers Kristiansand kan ta nesten en hel fot i kvartfinalen av Champions League med to poeng mot Krim Mercator på lørdag i Aquarama. Men Marta Tomac er klar på at det er et godt lag de møter. – Det er jo et slovensk topplag som alltid har vært i toppen av Champions League før og […]

Vipers Kristiansand kan ta nesten en hel fot i kvartfinalen av Champions League med to poeng mot Krim Mercator på lørdag i Aquarama. Men Marta Tomac er klar på at det er et godt lag de møter.

– Det er jo et slovensk topplag som alltid har vært i toppen av Champions League før og har vunnet den flere år på rad. Det er en stund siden, men det er et lag med store tradisjoner så det blir tøft. De spiller litt utradisjonelt, men jeg har troa på at vi kan vinne og får en skikkelig premie med kvartfinaleplass i Champions League, så vi kommer til å kjempe hardt for å få de to poengene, sier Tomac til Metro Sør.

De rosa klarte å slå det slovenske topplaget i det motsatte oppgjøret 26. januar. Da ble resultatet 25-24 i favør Vipers og med to poeng på lørdag, vil de ha ti poeng i gruppen og nærmest sikret avansement.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.