Mosjonsløpet tilbake i Dyreparken

Ikke siden Ketil Moe-løpet gikk av stabelen i 2012, har det vært et mosjonsløp i Kristiansand med fokus på organdonasjon. Initativtaker Christoffer Ringelien fikk idéen da han så en t-skjorte fra det siste Ketil Moe-løpet på Fretex.

Ringelien har også cystisk fibrose og har selv skiftet lunge. Han synes det er viktig å sette fokus på organdonasjon gjennom et slikt løp, fordi det er nettopp takket være en donor at Ringelien lever et godt liv i dag.

– Dette løpet er jo for både rullestolbrukere, blinde, døve og for friske folk også selvfølgelig som kan være med å delta, sier initativtakeren til Radio Metro Sørlandet.

Løypa er på 1,5 kilometer og det går av stabelen den 14. september. Ringelien håper på at så mange som mulig vil delta, selv om han forstår at det er lenge siden sist løp da det var opp mot 1.000 påmeldte. Ifølge arrangementets Facebook-side er Charter-Svein og Elisabeth Drøsdal fra The Voice invitert som gjester til løpet.

I innslaget under hører du mer om løpet og hvorfor Christoffer Ringelien mener det er viktig å få i gang mosjonsløpet igjen.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.