Mosjonsløpet tilbake i Dyreparken

Radio Metro6. august 20192min0
Christoffer-Ringelien---Heidi-Rosander

Ikke siden Ketil Moe-løpet gikk av stabelen i 2012, har det vært et mosjonsløp i Kristiansand med fokus på organdonasjon. Initativtaker Christoffer Ringelien fikk idéen da han så en t-skjorte fra det siste Ketil Moe-løpet på Fretex.

Ringelien har også cystisk fibrose og har selv skiftet lunge. Han synes det er viktig å sette fokus på organdonasjon gjennom et slikt løp, fordi det er nettopp takket være en donor at Ringelien lever et godt liv i dag.

– Dette løpet er jo for både rullestolbrukere, blinde, døve og for friske folk også selvfølgelig som kan være med å delta, sier initativtakeren til Radio Metro Sørlandet.

Løypa er på 1,5 kilometer og det går av stabelen den 14. september. Ringelien håper på at så mange som mulig vil delta, selv om han forstår at det er lenge siden sist løp da det var opp mot 1.000 påmeldte. Ifølge arrangementets Facebook-side er Charter-Svein og Elisabeth Drøsdal fra The Voice invitert som gjester til løpet.

I innslaget under hører du mer om løpet og hvorfor Christoffer Ringelien mener det er viktig å få i gang mosjonsløpet igjen.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.