Lei av club sandwich? Da bør du prøve denne varianten med fiskeburger! Oppskriften tar ca. 20 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.

INGREDIENSER

  • 1 pk fiskeburgere
  • 1 agurk i tynne skiver
  • 4 reddik i tynne skiver
  • 1 gul løk i tynne ringer
  • 4 skiver grovt brød
  • Ketchup
  • Sennep
  • Eddik
  • Vann
  • Sukker
  • Salt
  • Olje til steking

 

SLIK GJØR DU

Lag agurksalaten, sammen med reddik og 2 ss eddik og 4 ss vann. Smak til med sukker, og evt. litt salt. Stek løkringene i olje til de er gyllne og møre. Varm fiskeburgerne i olje på middels varme til de er gjennomvarme. Monter sandwichen. Kan også serveres med potetchips.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.