Det trenger ikke være helg for å lage pizza! Her lager vi en enkel og god variant med kjøttboller og ruccola. Pizzaen er beregnet for to personer.
INGREDIENSER
- 1 pk kjøttdeig
- 1 egg
- 1 hvitløkfedd
- 1 pakke pizzadeig
- 1/2 glass pizzasaus
- 1 pakke mozzarella
- 75 g ruccola
- Olivenolje
SLIK GJØR DU
Tenn grill eller sett ovn på 220 °C.
Finhakk hvitløk og rør sammen med kjøttdeig og egg.
Krydre med salt og pepper, form til små kjøttboller og pannestek med olje til de har fått stekeskorpe, ca 5 min.
Rull ut deigen, fordel pizzasausen og legg på kjøttboller og
mozzarella. Stek på grill under lokk eller i ovn i 10 min. Pynt med ruccola og drypp litt olivenolje over.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.