Middagstips: Pizza med kjøttboller og ruccola

Linda Holzerland2. januar 20202min0
Pizza med kjøttboller og ruccola

Det trenger ikke være helg for å lage pizza! Her lager vi en enkel og god variant med kjøttboller og ruccola. Pizzaen er beregnet for to personer.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • 1 egg
  • 1 hvitløkfedd
  • 1 pakke pizzadeig
  • 1/2 glass pizzasaus
  • 1 pakke mozzarella
  • 75 g ruccola
  • Olivenolje

SLIK GJØR DU

Tenn grill eller sett ovn på 220 °C.

Finhakk hvitløk og rør sammen med kjøttdeig og egg.
Krydre med salt og pepper, form til små kjøttboller og pannestek med olje til de har fått stekeskorpe, ca 5 min.

Rull ut deigen, fordel pizzasausen og legg på kjøttboller og
mozzarella. Stek på grill under lokk eller i ovn i 10 min. Pynt med ruccola og drypp litt olivenolje over.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.