Laks kan brukes til utrolig mye, og her skal vi lage en pasta med laks, fløte og erter. Retten tar ca. 20 minutter å tilberede og er beregnet for to personer.
INGREDIENSER
- 1 pk laksefilet
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 1 boks matfløte
- 1/2 pakke frosne erter
- Presset sitron
- Eventuelt hakket gressløk
SLIK GJØR DU
Skjær laksen i store terninger. Surr hvitløken i smør eller olje på svak varme i et par minutter. Tilsett fløten, og kok opp. Ha i ertene, og kok opp igjen. Legg i laksebitene, og la stå rett under kokepunktet til laksen er knapt gjennomkokt. Smak til med salt og presset sitron. Vend laksen med sausen inn i kokt pasta.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.