Vi starter uken med en klassiker, kyllingsuppen. Oppskriften tar ca. 30 min å tilberede og er beregnet for to personer.
INGREDIENSER
- 1-2 pk kylling
- 1 terning kyllingbuljong
- 5 dl vann
- 1/2 purreløk i strimler
- 1 stor gulrot i tynne strimler
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1/2 gul løk, finhakket
- 1/2 brokkoli i små bunter
- Salt og pepper
- Olje til steking
SLIK GJØR DU
Fres hvitløk og løk sammen med olje på middels varme i en kasserolle til løken blir blank. Tilsett vann og buljong, og la dette koke opp.
I mellomtiden steker du kyllingfiletene sammen med olje, salt og pepper, og setter de til siden. Skjær de største bitene i strimler.
Tilsett gulrot sammen med suppen og la dette småkoke i noen minutter før du tilsetter purreløk, brokkoli og kyllingfiletene. La dette trekke i noen minutter. Serveres gjerne sammen med godt brød.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.