Hva med spice opp mandagen litt? Da anbefaler vi kylling med grønn curry. Oppskriften tar ca. 30 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.
INGREDIENSER
- 1-2 pk kylling
- Ris til 2 personer
- 1 liten gul løk, finhakket
- 1 cm ingefær, finhakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 2 gulrøtter, i tynne strimler
- 2 never spinat
- 8-10 sukkererter, delt i to
- 2 ss grønn curry paste
- 1 boks kokosmelk
- 2 ss soyasaus
- 2 ss koriander, grovhakket
- 1 lime
- Salt etter smak
SLIK GJØR DU
Kok risen etter anvisning på pakken. Stek kyllingen i olje og sett til side. Fres hvitløk og løk i en gryte til løken er gyllen. Tilsett ingefær og gulrøtter og la dette steke i noen få minutter sammen med curry pasten. Tilsett kokosmelken og la det koke opp. Småkokes i ca. 8 minutter. Tilsett kylling, sukkererter og spinat sammen med soyasaus. La dette stå i noen minutter. Smak til med salt og lime. Serveres med ris og frisk koriander.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.