Hva med spice opp onsdagen litt? Her er en skikkelig digg oppskrift på chili con carne! Oppskriften tar ca. 30 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.
INGREDIENSER
- 1 pk kjøttdeig
- 1 liten løk i tynne skiver
- 1 liten rød paprika i strimler
- 4 fedd knust hvitløk
- 2 ts paprikapulver
- 1/2 ts kajennepepper
- 1 ss spisskummen
- 2 bokser hakkede tomater
- 1 boks kidneybønner, avrent og skylt
- 2 avokado
- Presset lime
SLIK GJØR DU
Brun kjøttdeigen i en gryte på sterk varme. Senk temperaturen, og rør inn løk og paprika. Sett på lokk, og la surre på svak varme til grønnsakene begynner å bli myke. Samtidig: Lag guacamole. Mos avokadokjøttet med en gaffel, og smak til med salt og limesaft. Rør inn hvitløken i gryten. Hell så i tomatene pluss et par desiliter vann, og tilsett krydderne og bønnene. La putre på svak varme i fem minutter. Smak til med salt. Server med lettrømme og tortillachips.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.