Marsreiser og finansmoguler – Dette er helgens streamingtips

Linda Holzerland28. september 20183min0
total recall

Fredagen er her, og Pål Nordseth fra Filter Film & TV gir oss ukens streamingtips.

Arbitrage, NRK
Richard Gere
Richard Gere i filmen ‘Arbitrage’ (2012)

– En kvalitetsfilm av godt gammelt merke, et karakterportrett forkledd som en finansthriller, og kanskje den beste Richard Gere-filmen, forklarer Nordseth.

Gere spiller en finansmann, hvitsnippforbryter og kvinnebedårer som er ute å kjøre på flere vis, med både formuen og familien i en tynn tråd. – Men med hans karisma, enorme selvsikkerhet og en slags nobilitet er han likevel underlig vanskelig å mislike, fortsetter Nordseth. – Også når han bokstavelig talt går over lik for å redde sitt gode skinn.

– I de andre rollene finner vi Susan Sarandon, som leverer en nyansert rolletolkning av Geres hustru og hennes moralske dilemmaer. Tim Roth er utsøkt som den gretne detektiven som er på jakt etter finansbaronens skalp, avslutter redaktøren.

Se filmen her

Total Recall, Netflix

– Den er ofte avfeid som hjernedød, samlebåndaktig og i overkant voldelig, forteller Nordseth. – Men Paul Verhoevens scifi-trilogi er i ferd med å bli gjenoppdaget for sin banebrytende scenografi og treffende, satiriske humor.

I Total Recall spiller ikke Arnold Schwarzenegger en overmenneskelig superhelt, men en uskyldig beboer i USA. Handlingen foregår hundre år fram i tid, og vi møter en hovedperson som sliter med visjoner om en koloni på Mars og en mystisk kvinne. Snart går alle rundt ham amok, og Arnold selv må selv reise til Mars for å komme til bunns i hva som skjer.

Se filmen her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.