I dag blir det kylling! Vi kombinerer den med en av våre favoritter: bønnesalat. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1-2 pk kylling
- Aspargesbønner (ferske/frosne)
- 1/2 boks kikerter
- 10-12 cherrytomater, delt i to
- 1/2 boks røde bønner
- 1/2 linser
- 4 reddik i skiver
- 1 ss olivenolje
- 1 ss ferskpresset sitronsaft
- Salt og pepper
Marinade:
- Saften av 1 lime
- 1ts revet limeskall
- 2ss olivenolje
- 2ss koriander, finhakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ss honning
- 1 ts salt
- Pepper
SLIK GJØR DU
Tenn grillen og bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Bruks visp og se til at alt er godt blandet sammen. Tilsett kylling i marinaden og bland sammen. La dette stå mens du lager bønnesalaten. Bland alle ingrediensene til marinaden. Bruk visp og se til at alt er godt blandet sammen. Tilsett kylling i marinaden og bland sammen. La dette stå mens du lager bønnesalaten. Bland alle ingrediensene til bønnesalaten sammen i en bolle, smak til med salt og pepper. Grill kyllingen i ca. 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.