Maner til mobilisering hos næringslivet for Tinnheia-løft

Radio Metro14. februar 20191min0
Siden kickoffen i november har initativtakerne til en mulighetsstudie om Tinnheia fått samlet inn 60.000 kroner fra beboerne i bydelen. Nå venter de spent på om bedriftene ønsker å bidra med like mye for å gjøre prosjektet til en realitet. – Hvis vi får inn 50-60.000 kroner til, så har vi nok til å dekke […]

Siden kickoffen i november har initativtakerne til en mulighetsstudie om Tinnheia fått samlet inn 60.000 kroner fra beboerne i bydelen. Nå venter de spent på om bedriftene ønsker å bidra med like mye for å gjøre prosjektet til en realitet.

– Hvis vi får inn 50-60.000 kroner til, så har vi nok til å dekke de to delene, forklarer Ditlev Pedersen fra Øvre Tinnheia Vel til Metro Sør.

Han viser til at de to viktigste områdene som trenger et løft er Tinnheia Torv og området rundt Skogen borettsslag og Grønndalen.

Der det var en fullsatt gymsal på Karl Johan Minnes skole i november, var det tidligere denne uken relativt folksomt på restaurant Skrubbsulten for en informasjonskveld som ga en ekstra mulighet for innbyggerne til å komme med sine innspill til hva som må til for å løfte bydelen.

– Det å samle inn 60.000 kroner til et dokument som skal vise hvor fin bydelen er, det er helt fantastisk. Engasjementet er der og en blir jo nesten litt rørt over at folk bryr seg, sier Endre Balchen fra Planfolket.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.