Lowe inn, Robstad på backen og ro på trening

Aksell6. april 20194min0
Joey Hardarson - Sparebanken Sør Arena

Fungerende hovedtrener i Start, Joey Hardarsson, har kunnet nyte en litt roligere uke på treningsfeltet de siste dagene. Tilbake fra suspensjon kommer den jamaicanske stopperen Damion Lowe, noe som gir flere valgmuligheter på både stopperplass og på venstre flanke. 

Hardarsson og de øvrige trenerne har drillet Henrik Robstad som venstre wingback denne uka. Det ser ut til å ha passet den tidligere Jerv-spilleren.

– Man ser med én gang at han trives godt ute på siden, sier Hardarsson til Radio Metro Sørlandet.


Hør Hardarsson fortelle om en roligere treningsuke og helgens motstander.

Robstad har stort sett spilt som en av tre stoppere etter at Start la om formasjonen under Kjetil Rekdal i fjor. Til Radio Metro uttalte han da at han ønsket å gjøre wingback-rollen til sin. Nå ser det ut til at han får sjansen.

– Jeg er fortsatt veldig enig med det jeg sa da! Jeg har ikke fått prøvd den rollen egentlig før nå, mye fordi jeg har måttet spille stopper, sier kristiansanderen.


Hør hele intervjuet med Robstad her.

Mye av grunnen til at Robstad nå ser ut til å ende opp på kanten, er at Damion Lowe er tilbake fra suspensjon. Lowe avsluttet treningen på fredag med en liten ispose på ankelen, fordi han klarte å tråkke litt over i sesongoppkjøringen. Likevel mener jamaicaneren at han er klar til kamp.

– Ankelen har plaget meg litt. Det tar jo evigheter før den bli helt bra. Men det er ikke noe alvorlig og jeg hviler ankelen mest mulig før kampen.

– Du mener du er klar?

– Ja, jeg er klar. Jeg er skarp og jeg føler meg bra.

Hør intervjuet med Lowe her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.